Mini-curs Sony Mirrorless

8 februarie, orele 10.00 – 16.00

Mini cursul de fotografie se adresează în special fotografilor pasionați care sunt la primul lor Sony mirrorless şi doresc să îl folosească dincolo de modul Auto.

În urma acestui seminar, care include puțină teorie și multe exemple practice, veţi fotografia cu ușurință majoritatea subiectelor curente: portrete, fotografii de familie, peisaj, macro, fotografie de vacanță.

Nu este necesară experiență prealabilă, prezentarea include și noțiunile de bază.

Click aici pentru înscriere.

Sunt bineveniţi şi posesorii de aparate de alte mărci, majoritatea noţiunilor prezentate fiind de interes general, cu aplicabilitate imediată pe orice echipament foto.

După seminar veți primi și suportul de curs în format pdf.

Înscrierile se fac la F64 – Click aici pentru înscriere

Costul este de 250 lei, TVA inclus.
Există și posibilitatea de reducere 50% pentru cei care au cumpărat un Sony mirrorless de la magazinul F64.

Dacă sunteţi interesaţi de alte Cursuri de fotografie, click aici.

Structura seminarului:

1. Manevrarea și setările aparatului, expunerea corectă (de la Auto şi moduri scenă la timp, diafragmă, ISO), distanţa, profunzimea, balansul de alb, obiective, flash-ul integrat, flash extern.

2. Ghid practic: din secretele utilizării aparatului mirrorless pentru realizarea de portrete, peisaje, fotografii de călătorie, evenimente, nocturne, macro.

• Exemplificările vor fi realizate pe modelele Sony A6300 și A6400, iar participanţii sunt încurajaţi să-şi aducă aparatura proprie pentru a testa manevrarea, setările aparatului şi celelalte noţiuni abordate.

• Participanţii vor primi prezentările folosite ca material didactic în format electronic, deci nu trebuie să ia notiţe în timpul seminarului. Ei vor beneficia de suport pe E-mail pentru eventualele întrebări care apar ulterior.

• Pentru detalii suplimentare, vă rog să mă contactaţi.


Comentarii de la participanţii ediţiilor trecute

Selecţie din pagina Seminarului de la F64: