Ebook-uri foto:

Ebook-urile fotografice de mai jos sunt gratuite și se adresează pasionaților de fotografie digitală.

Pentru descărcare în format pdf puteți da Click fie pe titlu, fie pe imaginea coperții.

Recomand citirea pe tabletă sau computer, dar la nevoie o puteți face și direct pe telefon. Pdf-urile au între 9MB și 25MB.

Cum aleg un Teleobiectiv:

Echipamentele foto sunt unelte pe care le folosim pentru realizarea de fotografii cu subiectele 
și în situațiile care ne interesează în mod special.

Teleobiectivele sunt obiective cu distanța focală mai mare decât cea normală. Cu ele obținem un efect de mărire al subiectului în cadru și îngustarea unghiului de cuprindere.
Teleobiectivele permit fotografierea de la distanță a subiectelor de care nu ne putem apropia.

Acest Ebook nu este un catalog al teleobiectivelor existente, ci prezintă doar principalele tipuri de teleobiective și aplicațiile cel mai des întâlnite.

Modurile de expunere:

Ebook-ul prezintă modurile de expunere, de la Auto „verde” până la Program, Prioritate timp, Prioritate diafragmă și modul Manual.

Sunt exemplificate situațiile în care sunt cel mai comod și eficient de folosit anumite moduri de expunere.

Cum fotografiez Peisaje:

Acest Ebook este adresat pasionaților de fotografie aflați la început care doresc să fotografieze peisaje în călătoriile lor. Tehnicile și noțiunile din material sunt prezentate într-o manieră simplificată și care este aplicabilă în special la peisaje fotografiate ziua.

Ebook-ul conține o trecere în revistă a aparaturii utilizate în mod curentla peisaje, dar și a tehnicii fotografice care ne poate ajuta să obținem fotografii cât mai bune direct din aparat.

Cum fotografiez un Airshow:

Fotografierea unui airshow este mult mai simplă decât ne așteptăm, atât din punct de vedere al aparaturii cât și al tehnicii fotografice.

Acest Ebook este adresat pasionaților de fotografie care nu au mai fotografiat un spectacol aviatic și au impresia că pentru asta ar fi nevoie de echipament ultra-performant, cu prețuri prohibitive pentru cei mai mulți dintre noi.

Prezentarea Cursului Foto Acreditat:

Cursul Foto Acreditat se adresează:
– atât pasionaților dornici să obțină „Fotografii mai bune direct din aparat” care fotografiază de plăcere (Hobby)
– cât și celor care doresc să-și consolideze cunoștințele și să obțină o diplomă recunoscută pentru a putea profesa ca fotografi, fie angajați, fie liber-profesioniști.