Fotografie medicală

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Clinicile, cabinetele medicale şi stomatologice apar într-un ritm susţinut.

Investind doar câteva ore într-o şedinţă foto, veţi avea un set de fotografii care vă diferenţiază vizibil de concurenţă, foarte important pe o piaţă aglomerată.

Fotografiile de bună calitate, folosite în site şi în materialele promoţionale, sunt cel mai bun mijloc de a vă spori credibilitatea şi de a atrage noi oportunităţi.


Fotografie medicală – clinici şi cabinete medicale

Fotografiile de prezentare ale clinicilor medicale vor include atât dotările tehnologice cât şi interacţiunea cu pacienţii. Vom alege împreună momentele cele mai favorabile, pentru a obţine imagini cât mai atractive pentru marketingul dumneavoastră.

Reproducerea fidelă a realităţii este mai puţin importantă decât crearea de imagini spectaculoase, pline de viaţă şi culoare. Cu puţină organizare putem creea imagini interesante chiar în spaţii care la prima vedere par banale.

Această abordare este foarte importantă în obţinerea unui set de imagini care să va prezinte firma în cea mai favorabilă lumină.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau E-mail.

Click pe imagini pentru mărire.


Medici dentişti şi cabinete stomatologice

Specificul activităţii necesită imagini care să nu amintească pacientului potenţial de aspectele mai puţin tentante ale vizitei la medicul dentist.

Vom prefera imagini din timpul examinării sau, şi mai bine, al conversaţiei cu medicul. La acestea vom adăuga o serie de fotografii de detaliu care subliniază ideea de tehnologie dar nu fac referire explicită la manevrele şi intervenţiile directe.

În funcţie de cerinţele dumneavoastră, vom fotografia şi spaţiile publice, de la sala confortabilă de aşteptare la cabinetul propriu zis.

Click pe imagini pentru mărire.


Laboratoare medicale

Laboratoarele sunt cel mai bun loc în care se pot obţine imagini spectaculoase, datorită în principal abundenţei de aparatură.

Dar, după cum vedeţi, putem avea fotografii foarte bune folosind echipament destul de simplu, de la un microscop la câteva pipete.

Totul depinde de atenţia acordată la fotografiere şi de colaborarea în timpul şedinţei foto.

Click pe imagini pentru mărire.


Fotografii de tehnologie – Industrie farmaceutică şi electronică

Fotografia de tehnologie este foarte importantă atât pentru a ilustra capabilităţile companiei dumneavoastră cât şi pentru faptul că oferă oportunitatea de a crea imagini de mare impact asupra privitorului, foarte potrivite pentru ilustrarea tuturor materialelor de prezentare ale firmei.

Imaginile de succes din zona tehnologiei se realizează prin utilizarea creativa a luminilor şi a compoziţiei, pentru a sublinia atmosfera deosebită şi aparatura specială utilizată.

Accentul se plasează pe oamenii lucrând într-o atmosferă specială, utilizând aparatură de precizie în activităţi care plasează compania dumneavoastră în primele rânduri ale avansului tehnologic.

Aceste tehnici pot fi folosite în realizarea de imagini fotografice în orice companie care are laboratoare de analiză şi testare, în firmele cu profil medical şi practic în orice situaţie în care oamenii utilizează aparatură de calitate în îndeplinirea activităţilor specifice.

Click pe imagini pentru mărire.


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau E-mail.