Fotografii bijuterii

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Fotografia de bijuterii este un caz particular mai dificil al fotografiei de produs. Caracteristicile bijuteriilor: strălucirea, reflexiile în pietrele preţioase, suprafeţele perfect finisate, sunt cele care ne fac să ni le dorim, dar şi cele care le fac foarte greu de fotografiat.

Clienţii de fotografii de bijuterii sunt creatorii de bijuterii, magazinele de specialitate, inclusiv cele online şi revistele. În cele mai multe cazuri, bijuteriile se fotografiază pentru realizarea de cataloage de produse, fie tipărite fie pentru situri de Internet.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.


Fotografii de bijuterii

Fotografia de bijuterii se realizează în condiţii de studio pentru a putea controla cât mai bine reflexiile pe suprafeţele lucioase şi aspectul pietrelor preţioase montate.

Pentru cataloage sau magazine online se preferă imaginile pe fundal alb deoarece acesta permite ulterior decuparea sau înlocuirea cu alte nuanţe fără a modifica culoarea reflexiilor în bijuteria fotografiată.

Click pe imagini pentru mărire

Fotografierea se execută cu aparatul digital legat la computer, ceea ce permite vizionarea foarte rapidă a imaginilor realizate.

Pentru fotografierea unor cantităţi mai mari de bijuterii putem monta un mic studio la sediul dumneavoastră, în special în ideea asigurării unei securităţi mai bune a bijuteriilor.

Pentru creatorii sau magazinele situate în alte oraşe care doresc realizarea de fotografii de bijuterii ne putem deplasa în toată ţara, iar pentru cantităţi mai mici la care puteţi asigura transportul, studioul nostru vă stă la dispoziţie.


Fotografii de bijuterii cu modele

Se pot realiza fotografii de bijuterii şi pe modele, rezultând imagini spectaculoase, dar nu toate bijuteriile se pretează la acest gen de imagini.

Click pe imagini pentru mărire


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.


 By Radu Grozescu