Fotografii evenimente

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Evenimentele de companie constau în lansarea de noi produse şi servicii, inaugurarea unui sediu sau proiect, conferinţe de presă, cocktail-uri şi spectacole cu cele mai diverse ocazii.

Veţi dori să aveţi fotografii de eveniment de calitate atât pentru arhiva dumneavoastră, pentru situl de Internet cât şi pentru a putea trimite celor mai importanţi invitaţi. Deoarece se lucrează fotografie digitală, la cerere se pot livra în scurt timp imagini pentru presă prin Internet.


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.


Conferinţe de presă şi seminarii

De la conferinţele de presă aveţi nevoie de un set de fotografii de eveniment pentru arhiva dumneavoastră şi de imagini digitale de bună calitate pe care să le puteţi trimite ziarelor şi revistelor ai căror fotografi nu au fost prezenţi la eveniment.

Pentru a rezolva această problemă, vă putem trimite probele imaginilor cele mai importante, iar apoi chiar imaginile, optimizate atât pentru tipar cât şi pentru trimiterea pe E-mail, în câteva ore de la eveniment, astfel încât să ajungă la timp la publicaţii.

Pentru evenimentele de companie, fie ele spectacole, întâlniri cu distribuitorii sau partenerii, dineuri sau cocktail-uri, veţi avea nevoie de asemenea de setul de imagini pentru arhivă şi eventual de fotografii pentru presă, dar, în plus, şi de fotografii pe care să le puteţi trimite invitaţilor mai importanţi.

Nu uitaţi că pentru o conferinţă de presă reuşită veţi avea nevoie de un caiet de presă care va cuprinde imagini din compania dumneavoastră aşa că vă invităm să vizitaţi şi celelalte secţiuni ale sitului: fotografie de arhitectură, portrete de manageri, fotografii din industrie, produse, food.

Click pe imagini pentru mărire.


Evenimente de firmă

Evenimentele de firmă sunt organizate în general cu ocazia lansărilor de noi produse şi servicii, întâlniri cu partenerii sau cu distribuitorii.

Evenimente se organizează şi în cadrul firmei: petreceri de Crăciun, team buidings, evenimente sportive, aniversări ale companiei sau cu alte ocazii festive.

În toate aceste cazuri, realizarea unor fotografii de eveniment de bună calitate este binevenită, imaginile putând avea multiple destinaţii, de la presă la arhiva firmei dumneavoastră, colegii şi invitaţii din afara companiei.

În cazul evenimentelor cu adevărat importante, care ar putea intra în atenţia presei, imaginile digitale de bună calitate livrate în timp util se pot dovedi de mare ajutor.

Nu trebuie uitată popularizarea acestor evenimente pe Internet şi pe Intranetul companiei.


Târguri şi expoziţii

Participarea adecvată la târguri şi expoziţii reprezintă un serios efort pentru orice companie, începând de la proiectarea şi amenajarea standului, până la organizarea conferinţelor de presă şi a altor evenimente organizate în cadrul târgului respectiv.

Realizarea de fotografii de eveniment şi de interior profesionale se justifică în cazul în care aveţi un stand cu adevărat deosebit şi mai ales dacă organizaţi conferinţe de presă, seminarii de specialitate sau alte evenimente specifice în cadrul târgului.

Un alt aspect important al participarilor la târguri şi expoziţii este cel al materialelor publicitare folosite: pliante, broşuri, cataloage şi posterele folosite pentru decorarea standului.

Pentru realizarea acestor materiale la standardele ridicate ale companiei dumneavoastră veţi avea nevoie de imagini de calitate profesională, aşa ca va invităm să vizitaţi şi celelalte secţiuni ale galeriei foto.


Fotografii la spectacole

Din ce în ce mai multe firme organizează sau sponsorizează evenimente culturale şi spectacole.

De multe ori, un spectacol este parte a unui eveniment mai complex de companie, oferit fie angajaţilor din companiile mai mari, fie partenerilor firmei.

În aceste cazuri, un set de fotografii de eveniment care să ilustreze calitatea spectacolului organizat sau sponsorizat de firma dumneavoastră este aproape o necesitate.

Aceste imagini pot fi folosite şi pentru a mari interesul presei pentru evenimentul respectiv.

Pentru o mai mare eficacitate vă putem oferi imagini optimizate pentru presă, în regim de urgenţă, livrate prin intermediul Internetului.


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.