Fotografii industriale

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Adresându-se în special firmelor producătoare, fotografia industrială este menită să sublinieze dotarea de excepţie şi forţa companiei dumneavoastră în broşuri, pliante, cataloage, prezentări, reviste, rapoarte anuale, situri de Internet.

Imaginile industriale sunt importante în special în prezentările concepute pentru realizarea de parteneriate sau obţinerea de contracte de producţie, prin prezentarea cât mai adecvată a capacităţilor firmei.

Un fotograf specializat în fotografie industrială poate creea imagini cu adevărat spectaculoase în condiţiile specifice impuse de lucrul în întreprinderile industriale.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.

Imaginile exterioare sunt foarte importante pentru clienţii de fotografie industrială prin sublinierea atât a dimensiunilor întreprinderii cât şi al aspectului ordonat şi modern.


Fotografie industrială – exterioare

Cu toate că se aseamănă cu fotografia de arhitectură, o fotografie de exterior în industrie are caracteristici proprii. Este foarte importantă crearea de compoziţii fotografice interesante folosind elementele specifice existente.

Click pe imagini pentru mărire

În unele cazuri, imagini spectaculoase se pot obţine prin fotografierea ansamblurilor industriale în timpul nopţii, depinzând de tipul activităţii şi de gradul de iluminare al instalaţiilor. Pentru mai multe exemple de fotografii nocturne, vizitaţi secţiunea de fotografie de arhitectură.

Atunci când este posibil, utilizarea unor personaje în cadru poate duce la realizarea de fotografii industriale de mare impact.


Fotografie de industrie – interioare

Click pe imagini pentru mărire


Oameni în fotografia industrială

Prezenţa oamenilor creeaza efectul de scară, iar privitorul va putea percepe dimensiunile impresionante ale clădirilor şi utilajelor prin raportarea la dimensiunile cunoscute ale corpului uman.

De asemenea, imagini cu oameni la lucru pot fi spectaculoase chiar realizate în spaţii restrânse sau când nu se doreşte redarea unor spaţii mai largi din cauza condiţiilor obiective, deci se pot masca aspectele mai puţin interesante.

Click pe imagini pentru mărire


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.