Hoteluri şi restaurante

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Acum, când majoritatea hotelurilor, pensiunilor şi restaurantelor au situri de Internet şi broşuri de promovare nu mai puteţi ignora impactul pe care îl pot avea fotografiile de calitate în promovarea firmei dumneavoastră.

Pentru fotografiile de prezentare ale facilităţilor turistice – hoteluri, restaurante, pensiuni, cluburi, este nevoie de imagini de exterior şi de interioare, care ar face în mod obişnuit obiectul fotografiei de arhitectură dar prezintă particularităţi specifice fotografiei de turism.

Pe lângă prezentarea facilităţilor turistice – hoteluri, restaurante, cluburi – care fac şi obiectul fotografiei de arhitectură, este nevoie de imagini speciale: peisaje, natură, obiective turistice, într-un cuvânt atracţiile specifice zonei respective.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.


Fotografii de hoteluri şi restaurante

Pentru prezentările de hoteluri, restaurante, hostel-uri, pensiuni, se folosesc fotografii exterioare de prezentare a obiectivului respectiv și fotografii de interior: camere de hotel, pensiuni, restaurante, alte facilităţi.

Pentru a realiza imaginile într-un interval rezonabil de timp este bine să se facă o organizare prealabilă:

  • trebuie stabilite exact camerele şi spaţiile care trebuie fotografiate
  • camerele trebuie să fie aranjate înainte de sedinţa foto cu tot ce trebuie: dacă atunci începem să căutăm tablouri, vaze de flori, să schimbăm covorul sau televizorul vom descoperi că nu ne ajunge timpul.
  • acelaşi lucru pentru spaţiile celelalte, mai ales dacă sunt multi-funcţionale, trebuie să se stabilească dinainte cum trebuie să arate şi să fie şi pregătite.
  • trebuie hotărât dacă se folosesc sau nu oameni în imagini.

Atracţii turistice:

Click pe imagini pentru mărire


Lifestyle:

Click pe imagini pentru mărire


Natură:

Click pe imagini pentru mărire

 


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.