Fotografie profesională

Fotografie comercialaŞedinţe foto de la 100 Euro+TVA. Fotografii între 12-36 megapixeli.

Imaginile sunt întotdeauna livrate la termenul convenit şi în limita bugetului aprobat, şi sunt utilizate într-o mare varietate de forme: tipărite în broşuri, pliante şi cataloage, situri Internet şi magazine online, în CD-uri de prezentare, mape de presă sau prezentări multimedia.

Livrarea imaginilor se realizează exclusiv prin Internet, economisind atât timpul cât şi costurile asociate.

Domenii abordate:

Fotografie Industrială,
Medicină şi Tehnologie,
Arhitectură şi Interioare,
Portrete „corporate”,
Produse, Reviste,
Bijuterii, Food,
Evenimente de companie,
Turism, Hoteluri şi Restaurante.

Costurile pentru fotografii:

Costurile pentru orice fel de şedinţă foto se pot calcula folosind Contractul de servicii foto care este în format pdf, gata de print.

Click aici pentru contract

Costul total depinde doar de durata şedinţei foto şi de numărul de imagini comandate de către client. Modalitatea de calcul este foarte transparentă astfel că vă puteţi alege cea mai avantajoasă structură a şedinţei foto.

Completând în contract durata lucrării şi numărul de imagini de care aveţi nevoie, în formatele corespunzătoare vă puteţi simula calculaţii exacte de preţ pentru orice fel de şedinţă foto.

Lista de preţuri este aceeaşi pentru toţi clienţii pentru că beneficiază de aceeaşi calitate a serviciilor.

Pentru orice fel de precizări, vă stau la dispoziţie, iar dacă doriţi totuşi o estimare de preţ sau o confirmare a calculelor, vă rog să trimiteti un E-mail.

Imaginile, rezoluţia:

Puteţi alege între mai multe rezoluţii pentru imaginile finale:

 • 12 megapixeli ~ 24x36cm la 300dpi ~ 36x54cm la 200dpi
  pentru broşuri, cataloage, pliante, tipar A4-A3, Internet
 • 16 megapixeli ~ 28x42cm la 300dpi ~ 42x63cm la 200dpi
  pentru broşuri, cataloage, pliante, tipar A4-A3, Internet
 • 25 megapixeli ~ 34x52cm la 300dpi ~ 52x78cm la 200dpi
  pentru postere, calendare, tipar peste formatul A3, printuri mari
 • 36 megapixeli ~ 40x60cm la 300dpi ~ 60x90cm la 200dpi
  pentru postere, calendare, printuri de dimensiuni mari

În cazul printării digitale dimensiunile pot fi mult mai mari fără pierderi vizibile de calitate, pentru roll-up, banner, mesh, se ajunge la printuri de câţiva metri pătraţi.

Alegerea rezoluţiei şi a formatului imaginilor (jpeg, tiff) se face la programarea şedinţei foto.

Arhivez toate imaginile livrate clienţilor în format jpg, astfel încât în caz de pierdere sau distrugere accidentală a acestora vă pot oferi o copie a imaginilor comandate.

Modul de lucru:

Programările se pot face telefonic, dar pentru stabilirea amănuntelor prefer comunicarea prin E-mail. Confirmările se vor trimite exclusiv prin E-mail pentru evitarea oricăror confuzii.

După stabilirea cât mai detaliată a tipului de imagini necesare, a locaţiilor şi programului (ore şi/sau zile) de fotografiere şi aprobarea bugetului, programul va fi trecut în calendar şi aveţi garanţia rezervării datei pentru fotografiere.

După şedinţa foto, veţi primi probele prin Internet, la o dimensiune adaptată pentru vizionarea pe ecran. Probele nu sunt prelucrate, postprocesarea fiind rezervată pentru imaginile pe care le alegeţi.

Din probe selecţionaţi imaginile pe care le doriţi şi trimiteţi lista. Nu uitaţi să specificaţi formatul în care doriţi imaginile, Tiff sau Jpeg. Veţi primi contractul completat cu datele finale ale şedinţei foto şi factura corespunzătoare.

În urma recepţionării plăţii, veţi primi imaginile finale în formatul solicitat. Trimiterea imaginilor digitale se face prin Internet, pentru operativitate maximă.

Dotarea cu echipament fotografic:

 • aparate digitale de calitate profesională Nikon ( D800, Df)
 • obiective profesionale (Nikon 14-24, 24-70, 70-20085PC, 105)
 • flash-uri Nikon, flash-uri de studio Multiblitz.

Studio adaptat fotografiei de portret, modă (cataloage), produse, aflat într-o locaţie uşor accesibilă atât cu maşina cât şi cu metroul.

Studioul este rezervat doar pentru clienţi şi nu este deschis publicului larg, deci adresa o veţi obţine în urma programării şedinţei foto.

Pentru fotografierea de  portrete, produse sau modă, pot instala un studio mobil în orice locaţie aleasă de dumneavoastră.

În cazul fotografiilor gen studio, inclusiv în locaţie, aparatul de fotografiat este legat direct la computer pentru a putea viziona pe loc imaginile realizate.

Pentru orice fel de precizări, vă rog să-mi trimiteţi un E-mail.


 Galerie fotoportreteimagini industrialemedicină şi tehnologie,
fotografie de arhitectură şi interioareprodusebijuteriifood,
turism, hoteluri şi restauranteevenimente de companie.