Fotografii de prezentare pentru Companii:

Last Updated on 09/10/2023 by Radu Grozescu

Fotografie comerciala

Şedinţe foto de la 125 Euro.
Locuiesc în București dar ocazional mă pot deplasa în țară.

Imaginile sunt întotdeauna livrate la termenul convenit şi în limita bugetului aprobat, şi sunt utilizate într-o mare varietate de forme: broşuri, cataloage și pliante, situri Internet, Social Media şi magazine online, mape de presă sau prezentări multimedia.

Livrarea imaginilor se realizează exclusiv prin Internet pentru o promtitudine maximă a operațiunii.

Domenii abordate:

Medicină şi Tehnologie;
Fotografie Industrială;

Arhitectură şi Imobiliare;
Fotografie de „Food”;
Turism, Hoteluri şi Restaurante;

Portrete „corporate”;

Bijuterii, Produse: fotograf Dana Grozescu.

Costurile pentru fotografii:

Costurile pentru orice fel de şedinţă foto se pot calcula cu ajutorul Contractului de servicii foto care este în format pdf, gata de print.

Click aici pentru contract

Costul total depinde doar de durata şedinţei foto şi de numărul de imagini comandate de către client. Modalitatea de calcul este foarte transparentă astfel că vă puteţi alege cea mai avantajoasă structură a şedinţei foto.

Completând în contract durata lucrării şi numărul de imagini de care aveţi nevoie, în formatele corespunzătoare vă puteţi simula calculaţii exacte de preţ pentru orice fel de şedinţă foto.

Lista de preţuri este aceeaşi pentru toţi clienţii pentru că beneficiază de aceeaşi calitate a serviciilor.

Pentru orice fel de precizări, vă stau la dispoziţie, iar dacă doriţi totuşi o estimare de preţ sau o confirmare a calculelor, vă rog să trimiteti un E-mail.

Modul de lucru:

Programările se pot face telefonic, dar pentru stabilirea amănuntelor prefer comunicarea prin  E-mail. Confirmările se vor trimite exclusiv prin  E-mail pentru evitarea oricăror confuzii.

După stabilirea cât mai detaliată a tipului de imagini necesare, a locaţiilor şi programului (ore şi/sau zile) de fotografiere şi aprobarea bugetului, programul va fi trecut în calendar şi aveţi garanţia rezervării datei pentru fotografiere.

După şedinţa foto, veţi primi probele prin Internet, la o dimensiune adaptată pentru vizionarea pe ecran. Probele nu sunt prelucrate, postprocesarea fiind rezervată pentru imaginile pe care le alegeţi.

Din probe selecţionaţi imaginile pe care le doriţi şi trimiteţi înapoi doar imaginile selectate. Nu uitaţi să specificaţi formatul în care doriţi imaginile, Tiff sau Jpeg. Veţi primi contractul completat cu datele finale ale şedinţei foto şi factura corespunzătoare.

În urma recepţionării plăţii, veţi primi imaginile finale în formatul solicitat. Trimiterea imaginilor digitale se face prin Internet, pentru operativitate maximă.

Pentru orice fel de precizări, vă rog să-mi trimiteţi un E-mail.


 Galerie fotoportreteimagini industrialemedicină şi tehnologie,
fotografie de arhitectură şi interioareprodusebijuteriifood, reviste,
turism, hoteluri şi restauranteevenimente de companie.