Portrete P.R.

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Portretele managerilor companiei dumneavoastră sunt extrem de importante deoarece de cele mai multe ori se dovedesc necesare exact când persoanele respective nu sunt disponibile pentru fotografiat.

Astfel, este necesar să se realizeze o serie de portrete care să poată fi folosite în orice moment, de la actualizarea sitului de Internet până la apariţia rapidă într-o revistă de business a unei imagini de calitate care să ilustreze ultimul interviu.


Portrete de manageri

Portretele sunt cel mai des cerute pentru manageri şi celelalte persoane importante din companie. Ele sunt de mare folos atât pentru diferitele materiale de prezentare ale firmei cât şi pentru a le putea oferi diferitelor publicaţii în vederea ilustrării interviurilor sau ştirilor despre compania dumneavoastră.

Cea mai potrivită abordare este fotografia de portret în ambianţa firmei dar pot fi realizate şi portrete de tip studio, chiar în sediul dumneavoastră. Ambianţa în care se realizează un portret reuşit trebuie aleasă cu multă grijă, ideal este să apară o sigla în fundal sau altceva caracteristic companiei dumneavoastră.

Deoarece de obicei persoanele care trebuie fotografiate au foarte puţin timp la dispoziţie, în general doar câteva minute între două întâlniri, planificarea este foarte importantă.

În mod normal se face o recunoaştere a locaţiilor favorabile înainte de sedinţa foto şi se realizează câteva probe de fotografie de portret folosind o alta persoană drept model. În acest fel se poate face cea mai potrivită alegere a locului iar luminile şi toate elementele din cadru vor fi aranjate înainte de începerea şedinţei de fotografiere propriu zise.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau E-mail.

Click pe imagini pentru mărire.


Fotografii PR

Click pe imagini pentru mărire.


Fotografii office

În afară de portretele managerilor, nu uitaţi că şi portretele ambientale ale colegilor dumneavoastră vor putea fi folosite pentru a ilustra diversele prezentări ale companiei, deci orice sedinţă de fotografii de portret poate fi prelungită pentru a mai face câteva fotografii de tip office.

Click pe imagini pentru mărire.


Fotografii de grup

Click pe imagini pentru mărire.

 

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau E-mail.